Sâmbătă, Transfăgărăşanul e închis

Sâmbătă, între orele  07:00-18:00, pe tronsonul de drum cuprins între km 62 și km 116, Transfăgărăşanul este închis, anunţă IPJ Argeş. Motivul pentru care traficul va fi închis este organizarea unei competiții sportive de triatlon,

Pentru organizarea pe teritoriul județului Argeș, a celei de-a VI-a ediții a competiției sportive de înot, ciclism și alergare ,,TRANSFIER 2021”, ce se va desfășura în data de 04 septembrie 2021, vor fi instituite restricții de trafic, cu închiderea circulației pe DN 7C, pe tronsonul cuprins între km 62 și km 116.

Intrările și ieșirile intermediare ale participanților, corespondente etapelor concursului, precum și finalul competiției, se vor face pe DN 7C, pe sectorul de drum cuprins între km 62+100 m și km 116+808 m, competiția fiind programată să se desfășoare în intervalul 07:00-18:00.

Mijloacele de semnalizare permanență de pe sectorul de drum stabilit, pe întreaga desfășurare a concursului, nu vor fi modificate.

Primul punct de informare a cetățenilor va fi organizat la km 56 (zona Cetății), iar polițiști vor fi prezenți pe traseu, cât și la km 62 (zona Barajului Vidraru), la km 71 (zona Valea cu pești) și la km 116 (zona Tunel).

Poliţia recomandă ca pe timpul călătoriei cu autovehiculul şoferii să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email