Sâmbătă, Poliţia din Curtea de Argeş va devia circulaţia pentru evitarea blocajelor

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a luat măsurile necesare pentru desfășurarea în siguranță a funeraliilor Majestății Sale Regina Ana, se arată într-un comunicat al Poliţiei argeşene. Poliţiştii le recomandă celor care vor participa la funeralii să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic și să aibă grijă de bunurile personale.

În perioada 12 — 13 august, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș asigură măsurile de siguranță pe timpul desfășurării funeraliilor Majestății Sale Regina Ana, la care este așteptată participarea unui public numeros, precum și prezența unor înalți oficiali, atât din țară, cât și din străinătate.

Pe linie de ordine publică și investigații criminale, structurile specializate din cadrul Poliției Române vor asigura un climat de ordine și liniște publică, prin prevenirea și combaterea faptelor antisociale în proximitatea locurilor unde se vor desfășura ceremonii, precum și pe traseele de deplasare a cortegiului funerar.

Polițiștii rutieri vor asigura fluența traficului rutier pe traseele de deplasare a cortegiului funerar și în zonele de desfășurare a ceremoniilor.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, Birourilor Rutiere Municipale Pitești și Curtea de Argeș, polițiștii din cadrul Poliției Orașelor Topoloveni și Ștefănești și cei ai Polițiilor Municipiilor Pitești și Curtea de Argeș vor asigura măsuri suplimentare de ordine publică pe traseul de deplasare a cortegiului funerar pentru evitarea evenimentelor rutiere pe timpul deplasării pe drumurile publice”, potrivit comunicatului citat.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș vor restricționa ori devia circulația pe traseele stabilite în prealabil, în vederea afluirii/defluirii în siguranță a participanților, precum și pentru evitarea blocajelor rutiere și prevenirea producerii unor evenimente rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email