Salvamontiştii pun la dispoziţia copiilor sala de antrenamente

Formaţia Salvamont Curtea de Argeş a amenajat, cu ajutorul Consiliului Judeţean, o sală de antrenamente modernă. Nu doar salvatorii montani se pot antrena însă aici, ci şi copiii.

La Curtea de Argeş o fostă centrală termică a fost transformată în sediul formaţiei salvamont din municipiu. Clădirea a fost refăcută pe banii Consiliului Judeţean. „Mulţumim autorităţilor locale şi judeţene cu ajutorul cărora am reuşit să avem la Curtea de Argeş un sediu potrivit activităţii noastre”, a spus Nicolae Pleşiţă, şeful Formaţiei  Salvamont Curtea de Argeş.

Dotările au fost făcute cu ajutorul asociaţiei pe care salvamontiştii din Curtea de Argeş o deţin. „Noi avem şi o asociaţie şi ne-am dotat sediul prin ea”, a precizat Pleşiţă.

 

Peretele de căţărare din sediul salvamontului va putea fi folosit pentru antrenamente de toţi salvatorii montani din Argeş, dar nu numai de ei. Sediul salvamontului şi dotările sale vor putea fi folosite şi de copiii din Curtea de Argeş, gratuit. „Vrem să punem la dispoziţia copiilor din Curtea de Argeş dotările din sediul nostru, în măsura în care şcolile şi părinţii copiilor vor fi interesaţi. Totul va fi gratuit, iar activităţile se vor desfăşura sub directa supraveghere a noastră”, a mai spus Nicolae Pleşişă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email