Sala de sport va avea un sistem audio video de 110 milioane

Printre investiţiile pe care municipalitatea le face anul acesta se numără şi un sistem audio în valoare de 60 de milioane şi unul video, de 50 de milioane de lei. Nu va repara, însă, nimeni acoperişul prin care plouă deja, deşi abia a fost dată în folosinţă sala de sport, după ani de zile de întârzieri şi blocări ale investiţiei.
Sala de sport a avut parte de multe peripeţii până la momentul când a fost declarată finalizată. A trecut o iarnă fără căldură peste ea, iar acoperişul s-a dovedit a fi prost făcut, pentru că deja plouă înăuntru. Clădirea este construită din fondurile Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), iar lucrările au început în 2008, s-au oprit, au început din nou, şi tot aşa, termenul dat iniţial pentru finalizare fiind 2009, dar cel real fiind 2012.
De-a lungul timpului au apărut tot felul de probleme pe parcursul derulării contractului încheiat între Compania Naţională de Investiţii şi societăţile care s-au ocupat de construcţia sălii de sport. Proiectul a fost la un pas de a fi abandonat din cauza CNI care achitase către constructor doar o mică parte din costul total al investiţiei. Prima firmă care a câştigat licitaţia de lucrări a abandonat pentru că nu şi-a primit banii, apoi a venit alta care a reuşit să le finalizeze. Cât de bine, se vede din ploaia care curge fix în mijlocul sălii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email