Să aducem Biblioteca Municipală într-o nouă eră!

Un grup de tineri entuziaşti şi cu spirit civic şi-au propus să schimbe ceva în oraş, şi vor să înceapă cu Biblioteca Municipală. „Noi suntem o echipă de 6 tineri din Curtea de Argeș care doresc să se implice și să arate că se poate și în comunitățile mici. Scopul nostru este să aducem Biblioteca Municipală din Curtea de Argeș într-o nouă eră precum merită cultura și educația noastră. Vom propune acest lucru Primăriei Municipiului Curtea de Argeș și ne vom arăta suportul pe tot parcursul acestei schimbări.

Inițiativa noastră a luat naștere în cadrul Acceleratorul de implicare civică pentru tineri. Eu gestionez această inițiativă, împreună cu Vlad Ciucar, Oana Maria Corbeanu, Daria Mireștean, Vasile Ioana și Denisa Răduţă”, spune Adina Zoican. Ca să reuşească au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

„Am lansat un formular pe care cetățenii îl pot completa și o postare în care își pot exprima liber părerea despre proiect.

Vrem să venim în fața oamenilor de la conducere cu o părere clară asupra ce își doresc argeșenii și asta nu putem obține decât dacă avem destule răspunsuri de la cetățeni de toate vârstele”, mai spune Adina Zoican.

Postarea și formularul le găsiți aici:

https://www.facebook.com/obibliotecapentruargeseni/photos/a.130795129423215/130794616089933/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email