Să înceapă petrecerea!


Pentru echipa lui Benone Lazăr, etapa de sâmbătă poate fi un prilej de mare sărbătoare: promovarea matematică în Liga I! Interul, ca şi Unirea Alba Iulia, mai are nevoie de trei puncte pentru a promova în prima ligă. Sâmbătă, pe stadionul Ştrand, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va întâlni pe F.C. Bihor în etapa a XXXII a, şi pleacă drept favorită în obţinerea celor trei puncte, după care va putea începe fiesta. F.C. Bihor se află în clasament pe locul 10 cu 42 de puncte şi minus 6 la „adevăr”. Înaintea etapei de sâmbătă, clasamentul în partea lui superioară se prezintă astfel:
1.    Unirea Alba Iulia              31       17-9-5      51-26       60p     (+15)
2.    Internaţional                     31        18-6-7     56-37        60p     (+15)
3.    FCM Tg. Mureş                 31        15-8-8     46-24        53p     (+5)
4.    CSM Rm. Vâlcea              31        15-8-8     50-32        53p     (+8)
5.    Drobeta Tr. Severin       31        14-8-9     41-36        50p     (+5)
6.    Dacia Mioveni                31        14-5-12   44-39        47p     (-1)

Arbitrează Mugurel Drăgănescu

Partida F.C. Internaţional Curtea de Argeş – F.C. Bihor va fi condusă la centru de arbitrul Mugurel Drăgănescu din Breaza. Despre Drăgănescu se spune că este arbitrul de casă al Vasluiului, dar atunci când nu sunt alte interese, arbitrează bine. La acest meci vor fi doi observatori, ca la partidele din Liga I.

Ştefan Stoica a fost spion

Antrenorul Interului, Ştefan Stoica nu a fost ieri la conferinţa de presă deoarece miercuri a fost la Tg. Mureş pentru a urmări partida derby, FCM Tg. Mureş – Unirea Alba Iulia (1-1). Apoi, tehnicianul de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş s-a dus la Poiana Braşov pentru a căuta o locaţie unde lotul antrenat de el se va pregăti într-un cantonament montan în vederea pregătirii sezonului viitor.

Din „C” în „B”, din „B” în „A”

F.C. Internaţional Curtea de Argeş este cea de-a treia echipă din fotbalul românesc ce are un parcurs formidabil: promovări consecutive din liga a treia în cea de-a doua, şi apoi din liga a doua în prima! Predecesoarele Interului sunt Electroputere Craiova şi CFR Cluj. Electroputere Craiova a realizat performanţa cu antrenorul Marian Bondrea, iar la CFR Cluj, conducerea s-a bazat foarte mult pe jucători şi antrenori străini, şi până în campionatul trecut când a reuşit să câştige titlul de campioană, patronul Arpad Paszcany a cheltuit aproximativ 80 de milioane de euro!

Obiectiv şi jucători noi

Antrenorul secund, Nicolae Ungureanu spunea că obiectivul echipei în prima ligă nu a fost fixat, dar poate fi menţinerea în prima ligă, pe unul din locurile 8 – 12, sau 8 – 13. „Obiectivul unei noi promovate este în general menţinerea în prima ligă a fotbalului românesc. Nu ne-am făcut încă un program, şi nici nu ştim dacă vom aduce jucători, dar cu siguranţă că în prima ligă vom avea nevoie de unul sau doi fotbalişti pe toate posturile”, spunea Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email