S-au reluat examenele pentru permis şi la Curtea de Argeş

Au fost reluate examinările la proba practică pentru obținerea permisului de conducere. Joi a avut loc proba practică şi la Curtea de Argeş, peste 100 de argeşeni fiind examinaţi de cei 12 poliţişti veniţi de la Piteşti. Candidații au fost rugați să vină la probă fără însoțitori și să evite parcarea în zona gării a mașinilor private, iar cei mai mulţi dintre ei s-au conformat. Proba practică s-a susținut în două ture, una de dimineață și una cu începere în jurul orei 12. Următoarea dată de examen la Curtea de Argeş este 25 iunie.

Potrivit regulilor în vigoare, la locul de întâlnire au acces doar candidatul și instructorul auto (fără însoțitori: rude, prieteni, etc). Trebuie respectate regulile de distanțare fizică, iar examinatorul, candidatul și martorul trebuie să poarte echipamente de protecție (masă de protecție), în caz contrar putând fi refuzată susținerea probei. În mașină sunt prezente maxim trei persoane în același timp.

Candidaţii de la Curtea de Argeş se plâng că sunt nevoiţi să facă şcoala din nou, iar programările sunt mult întârziate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email