S-au făcut primele abonamente la complexul de nataţie

De săptămâna trecută complexul de nataţie de la Curtea de Argeş este deschis doritorilor, dar inaugurarea oficială va avea loc săptămâna aceasta, se pare. Oricum, joi primul argeşean, o doamnă, a folosit bazinul cel mare şi a făcut şi primele două abonamente, pentru ea şi pentru fiul său. Angajaţii complexului au fost asaltaţi de cetăţeni care au venit să vadă cum arată bazinele şi să se intereseze de condiţiile în care cele două bazine pot fi folosite. Înăuntru temperatura este de 28 de grade iar apa din bazine are peste 23 de grade. Complexul are duşuri şi o saună. Tarifele practicate sunt de 8 lei ora pentru copii şi 12 lei pentru adulţi, iar abonamentul de 10 ore costă 90 de lei pentru adulţi, doar pentru bazin, 135 de lei pentru bazin şi saună, iar pentru copii abonamentul pentru 10 ore la bazin costă 60 de lei, iar pentru bazin plus saună 90 de lei.

Despre condiţiile pe care cei care merg la complexul de nataţie trebuie să le respecte ziarul nostru v-a informat deja. Astfel, accesul utilizatorilor în incinta Complexului se face de luni până duminică între orele 09.00 — 21.00, pentru înot şi sauna.

În slip şi cu adeverinţa în mână

Documentele  și echipamentele  necesare pentru acces  sunt copie certificat de naștere sau copie CI, adeverință medicală cu mențiunea  „Apt pentru efort fizic”,  iar la momentul examinării nu există în evidențe cu boli dermatologice; cerere de înscriere tip; o declarație tip din partea însoțitorului copilului până la vârstă de 14 ani precum că a luat la cunoștință de Regulamentul bazinului, norme de comportare, interdicții și obligații. De asemenea, beneficiarii trebuie să aibă echipament – cască, papuci, prosop, costum de baie sau slip.

Intrarea în Complexul de  nataţie  se face pe baza legitimațiilor sau tabelelor în cazul cluburilor/asociațiilor sportive care au contracte cu prestatorul de servicii /administratorul sau a biletelor de intrare ori abonamentelor, iar instructorii de înot vor fi prezenţi acolo tot timpul.

Complexul de nataţie va avea şapte angajaţi deocamdată, şi este administrat de Serviciul Public de Gospodărie Comunală. Atunci când vin la bazin grupuri de elevi de la o şcoală din municipiu, acestea vor fi însoţite de asistentul medical de la cabinetul şcolar. De asemenea, la bazin vor face practică şi elevii şcolilor sanitare din municipiu, pregătiţi să dea primul ajutor în caz de nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email