S-a stabilit data vizitei în teren pentru proiectul de asfaltare

Pe 28 august, la ora 10, va avea loc vizita în teren pentru cei care vor să participe la licitaţia pentru proiectul „Creşterea calităţii infrastructurii rutiere în municipiul Curtea de Argeş”. Termenul de execuţie al lucrărilor este de 18 luni de la semnarea contractului. Vor fi asfaltate 47 de străzi din cartierele Marina – Poştei, Noapteş precum şi toate arterele de circulaţie care fac legătura între Valea Sasului şi cartierul Groape.
Condiţii de participare la licitaţie
Conform fişei tehnice a lucrării, cei care participă la licitaţie trebuie să facă dovada deţinerii ţi disponibilizării (din dotarea proprie, prin contracte/convenţii de închiriere)a unei staţii de betoane autorizată şi a unui laborator minim grad III autorizat pentru încercări de betoane. De asemenea, alte documente care trebuie aduse sunt – dovada deţinerii si disponibilizării (din dotarea proprie, prin contracte/convenţii de închiriere) a unei staţii de mixtură asfaltică autorizată conform prevederilor legale şi a unui laborator minim grad III autorizat pentru încercări de mixturi asfaltice, dovada deţinerii şi disponibilizării utilajelor (din dotarea proprie-facturi, prin contracte/ convenţii de închiriere) pentru lucrările ce urmează a fi executate, lista documentelor din oferta care sunt confidenţiale(dacă este cazul).
Criteriile de acordare a punctajului sunt  – preţul 45%, durata de execuţie a lucrărilor 5%, planul calităţii propus pentru executarea lucrărilor 25%, planul de management de mediu 15%, planul de management SSM 10%. Valoarea estimată a lucrărilor, fără TVA, este de 35,402,699 lei, iar garanţia de participare:700.000 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 octombrie, ora 9. E nevoie de mult timp pentru realizarea proiectului tehnic, şi din acest motiv edilii au decis ca licitaţia să aibă loc abia în ectombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email