S-a spânzurat un copil

 
Momente de coşmar pentru o familie din comuna Cepari. Băiatul familiei, de numai 18 ani, a decis să îşi pună capăt zilelor şi s-a spânzurat de un copac, la numai 300 metri de casă părintească. Marius G. locuia împreună cu părinţii săi într-o casă 

situată în satul Plaiul Oii. Tânărul este elev la Grup Şcolar Forestier din Curtea de Argeş şi pentru a fi prezent la cursuri făcea naveta zilnic. După ce s-a întors ieri de la şcoală, a ieşit din casă după câteva minute şi a plecat spre grădina de lângă locuinţa părinţilor săi. Iniţial, părinţii nu s-au îngrijorat, ştiind că băiatul lor petrecea mult timp într-o pădurice, aflată în apropierea grădinii. Din păcate, macabra descoperire a fost făcută tocmai de bunicul tânărului venit în vizită. Bătrânul s-a dus în grădină să îşi caute nepotul şi l-a găsit atârnând într-un copac. Se pare că Marius G. a mers în grădină hotărât să îşi ia viaţa. Acesta a legat o funie de creanga unui copac, cu care s-a spânzurat. 

„Vreau să îl văd pe Marius!”

Nimic din comportamentul de până atunci al băiatului nu a dat de bănuit că aceasta ar vrea să recurgă la un asemenea gest. Cu câteva ore înainte să îşi pună capăt vieţii a fost văzut, întorcându-se de la cursuri. “Pe la prânz, l-am văzut când a venit de la oraş, cred că terminase şcoala. Mergea liniştit, aşa cum obişnuia în fiecare zi”, ne-a spus Lisandra Mitu. În momentul în care s-a produs tragedia, băiatul era acasă cu tatăl şi sora mai mică. Imediat, a venit şi mama lui Marius. Abia acasă a aflat de tragedia care i-a lovit familia. “Nu e adevărat! Unde e băiatul meu? Vreau să îl văd pe Marius”, repeta desfigurată de durere femeia. Din primele cercetări ale poliţiştilor, băiatul nu a lăsat un bilet de adio, prin care să îşi justifice gestul. Vecinii exclud şi variantă unei sinucideri din dragoste, pentru că sătenii nu îşi aminteau să îl fi văzut cu vreo fată. Cu atât mai mult, nimeni nu reuşeşte să înţeleagă ce a fost în mintea tânărului. “Era un băiat tare bun, era cuminte şi nu cred că a deranjat vreo dată pe cineva. Părinţii îl iubeau ca pe ochii din cap, şi munceau ca să nu le lipsească lor nimic. În urmă cu câteva zile îi sărbătoriseră majoratul”, explicat vecinii. Mai mult, cei din sat spuneau că avea note bune la şcoală. “În generală avea numai 9 şi 10 şi cred că se descurca bine şi acum la liceu”, ne-a declarat unul dintre colegii din gimnaziu ai băiatului. Se pare însă că băiatul suferea de sindromul A.D.H.D. (Deficit de Atenţie, Tulburare Hiperkinetică) şi în urmă cu doi ani a fost internat la un Spital de Psihiatrie din Bucureşti. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email