S-a spânzurat de dorul soţiei

Vineri dimineaţa, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Oeşti, a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa. Bărbatul s-a spânzurat de grinda propriei case. Oribila descoperire a făcut-o nora acestuia, când a intrat în locuinţa bărbatului.
Ion M. era căsătorit şi era tatăl a cinci copii. Greutăţile vieţii şi lipsa baniilor au îndemnat-o pe soţia lui să plece la muncă în străinătate, cu ceva timp în urmă. De când i-a plecat soţia, viaţa bărbatului a devenit un coşmar. Vecinii povestesc că, de dorul soţiei, Ion M. părea că a înnebunit, chiar s-a apucat de băutură, din cauza singurătăţii care l-a răpus. Tot ei spun că aceasta nu este prima tentativă de sinucidere a bărbatului, el a mai încercat de câteva ori să se omoare, dar a fost salvat la timp de rudele sale.

Cinci copii au rămas fără tată

Soţia sinucigaşului s-a întors acasă din Italia luna trecută. Între cei doi au avut loc mai multe discuţii în contradictoriu, iar cearta devenise o obişnuiţă. Aşa că femeia a plecat din nou în Iatalia la muncă, cu aproximativ o săptămână în urmă. Cum sinucigaşul nu a lăsat niciun bilet de adio, toţi cred că plecarea soţiei l-a făcut pe bărbat să îşi ia viaţa.
Fără să se gândească că lasă cinci copii fără tată, bărbatul a luat o funie pe care a legat-o de grinda casei. Şi-a pus ştreangul de gât şi s-a spânzurat. Echipa operativă din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş a sosit la locuinţa bărbatului şi au făcut verificările necesare. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal, unde i se va efectua autopsia.  (A.M.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email