S-a rupt Popa­


„Este o mare pierdere pentru noi accidentarea la antrenament a fundaşului Florin Popa. Jucătorul nostru este suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate, şi va trebui operat. Dacă acest diagnostic se confirmă, Popa va reveni peste nouă luni!”, spunea antrenorul Interului, Ştefan Stoica la conferinţa de presă. Autorul golului din victoria cu Dinamo, Florin Popa, a simţit o durere la genunchiul drept în timpul unui antrenament, după care i s-a umflat rău genunchiul. Dus la Spitalul Universitar din Bucureşti, doctorii nu i-au putut pune un diagnostic cert deoarece avea genunchiul umflat. După ce i se va dezumfla, i se va face un nou RMN şi i se va pune diagnosticul. Se pare că Popa are ruptură de ligamente încrucişate şi va fi operat, caz în care acest sezon este total compromis pentru el.

Vor mai aduce un fundaş central

Conducerea clubului argeşean i-a legitimat pe atacantul sârb Miodrag Andelkovic şi pe mijlocaşul algerian Nasser Menasser. „Unul din cei doi va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. După accidentarea lui Florin Popa vom mai aduce un fundaş central săptămâna viitoare”, a declarat Ştefan Stoica.

„Vom avea un meci foarte greu”

Mourinho Stoica spunea despre meciul cu Gaz Metan că „vom avea un meci foarte greu, dar am încredere în jucătorii noştri. Vom juca cu trei jucători sub 20 de ani, doi la mijlocul terenului ca şi la meciul cu Dinamo pe care l-am câştigat. Am văzut echipa din Mediaş în cele două meciuri, şi cred că va juca mai bine decât anul trecut; este un adversar foarte periculos care joacă de trei ani cam în aceeaşi formaţie, are acelaşi antrenor, sunt bine aşezaţi în teren şi n-au probleme financiare. Vreau să-i fac pe jucătorii noştri să înţeleagă faptul că victoria de la Dinamo trebuie <legată> cu cea de duminică împotriva Mediaşului, chiar dacă ei vin montaţi să nu piardă două meciuri la rând”, mai spunea Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email