S-a încheiat turneul de tenis „Cupa de toamnă”

Unul dintre cei mai talentaţi jucători de tenis din municipiu, Horia Herciu, a reuşit să câştige un nou trofeu important. Elevul în vârstă de doar 12 ani s-a impus în turneul „Cupa de Toamnă” – competiţie de dublu, unde împreună cu  Ovidiu Neculcea a reuşit să câştige două din cele trei partide disputate.
La baza sportivă Tenis Club Curtea de Argeş s-a desfăşurat, zilele trecute, o nouă ediţie a turneului de tenis „Cupa de toamnă”. Competiţia inclusă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Tenis (FRT) a fost dedicată meciurilor de dublu, atât pentru masculin cât şi pentru feminin. La turneu au participat copii cu vârste între 10 şi 14 ani, de la cele mai puternice cluburi din ţară, dar şi de la clubul gazdă, TC Curtea de Argeş.
La categoria de vârstă 14 ani – masculin s-a disputat o serie de meciuri spectaculoase, turneul fiind câştigat de perechea formată din Horia Herciu/Ovidiu Neculcea – TC Curtea de Argeş. Cei doi tineri sportivi au reuşit să treacă în primul meci de perechea Radu Lazăr/Kevin Lovas cu 6-0; 7-6, iar în cea de-a doua partidă au pierdut greu, în trei seturi, 5-7; 6-1; 8-10, în faţa echipei Ramon Şerban/Călin Postea. În schimb, în cel de-al treilea meci, Horia şi Ovidiu au câştigat în faţa perechii Radu Georgescu/Mihail Ambrinos cu 6-0; 6-1, reuşind să obţină locul I în clasamentul final al competiţiei.
Vă prezentăm mai jos câştigătorii competiţiei, pentru fiecare categorie de vârstă:
– dublu 10 ani feminin: locul I – Alexandra Ştefan/Izabela Florea;
– dublu 12 ani feminin: locul I – Oana Marinescu/Andrada Stanciu;
– dublu 12 ani masculin: locul I – Colin Grigorescu/Nichita Herciu – TC Curtea de Argeş;
– dublu 14 ani masculin: locul I – Horia Herciu/Ovidiu Neculcea – TC Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email