S-a deschis cel mai cochet restaurant din oraş!

Vasilica şi Mihai Badea au pus şi suflet, nu doar bani, şi au amenajat un loc în care argeşenii se simt ca într-o poveste

La doi paşi de Biserica Domnească, chiar la intrarea pe Bulevardul străjuit de tei, s-a deschis probabil cel mai cochet restaurant din oraş, THR. Locaţia este elegantă, curată şi emană căldură.

„Este un proiect start up nation. Am început lucrările în septembrie şi acum le-am finalizat. Restaurantul are 70 de locuri şi este deschis în fiecare zi, de dimineaţa până seara”, spune Vasilica Badea, proprietara restaurantului şi a hotelului THR. „Hotelul are patru apartamente şi 12 camere şi a fost deschis în luna iulie”, mai spune Vasilica Badea. Ea şi soţul ei Mihai deţin hotelul şi restaurantul, iar povestea lor este una de succes.

Povestea unui succes

Vasilica şi Mihai sunt un cuplu cunoscut nu numai la Curtea de Argeş datorită afacerilor pe care le desfăşoară împreună cu restul familiei lor. O familie frumoasă şi mare, o familie care are la Curtea de Argeş grupul de firme Dioda, iar „patriarhul” familie este Vasile Surdu, TATĂL Vasilicăi, cel care a început totul cu un mic magazin în care vindea de toate în urmă cu peste 26 de ani.

„Cu o experiență de peste 26 de ani de piață românească de electrice DIODA GROUP a reușit să mențină același standard ridicat, găsind în permanență resursele necesare pentru inovație în ofertele sale. Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a abilitătţilor de a oferi servicii de cea mai bună calitate. Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătăţirea continuă a performanțelor și a calităţii serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților”, se prezintă grupul de firme Dioda pe site-ul propriu.

În 26 de ani lucrurile au evoluat, iar ultima afacere deschisă este restaurantul THR. În vară, când hotelul şi-a deschis porţile a fost clar că este un succes. De altfel, THR nu este singura locaţie de acest gen, hotelul Piscu Negru de la munte care aparţine aceluiaşi grup de firme fiind deja cunoscut la nivel naţional.

Vasilica şi Mihai sunt doi tineri care luptă în fiecare zi pentru afacerile lor, pentru a păstra şi creşte numărul salariaţilor pe care îi au şi care nu sunt deloc puţini.

Vasilica şi Mihai Badea reprezintă o poveste de succes, şi ca familie şi ca stil de a face afaceri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email