S-a dat startul înscrierilor pentru admiterea la școlile postliceale militare ale Jandarmeriei Române

Tinerii interesați de o carieră de subofițer în Jandarmeria Română se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere organizat de școlile militare de subofițeri de jandarmi ale Jandarmeriei Române.

Cele două școli ale Jandarmeriei Române scot la concurs fiecare câte 350 de locuri pentru tinerii interesați să urmeze o carieră militară.

Calendarul admiterii este următorul:

  • În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail sru@jandarmeriaarges.ro.
  • Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare se va face până la data de 21 mai 2024. Documentele se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, situat în mun. Pitești, Intrarea Teilor, nr. 4, jud. Argeș;
  • Evaluarea psihologică a candidaților se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.
  • Susținerea probei de evaluare a performanței fizice va avea loc în perioada 25-30 mai 2024. Proba se desfășoară la centrul zonal de selecție, respectiv Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București;
  • Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor este programată pentru data de 15 iunie 2024. Proba se desfășoară la sediul unității de învățământ la care s-a înscris candidatul.

Tematica și bibliografia, precum și activitățile specifice înscrierii și a probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituțiilor de învățământ.

Alte detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor pot fi găsite și pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, la secțiunea Carieră, subsecțiunea ADMITERE 2024, la adresa https://www.jandarmeriaarges.ro/cariera.

De asemenea, date suplimentare privind condițiile și criteriile  specifice de recrutare se pot obține sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, din Municipiul Piteşti, Intrarea Teilor, nr. 4, jud. Argeș, precum și la numărul de telefon 0248/211505.

Compartimentul informare, relaţii  publice şi cu publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email