Rugăciuni și Acatiste pentru Postul Mare cu aplicația Mănăstirea Curtea de Argeș

Aplicaţia pentru Android “Mănăstirea Curtea de Argeş”, care împlinește o veche promisiune, oferă credincioşilor în această perioadă de pregătire sufletească, posibilitatea de a purta cu ei, oriunde s-ar afla, rugăciunile de suflet.
Ne dorim să aducem în sufletele tuturor liniște și bucurie pentru a întâmpina cu inima deschisă și cugetul curat Învierea Domnului. Să prăznuim sărbătoarea aceasta atât de mare și de luminată, a Învierii Domnului, nu numai cu prisos de bucurie, ci și cu prisos de evlavie. Căci Domnul a înviat, și a înviat și lumea dimpreună cu El, și legăturile “morţii s-au rupt prin înviere”. – Sf. Ioan Gură de Aur
Tehnologia ar putea fi de un real ajutor în acest sens. Cu aplicaţia gratuită “Mănăstirea Curtea de Argeş”, nu vei mai uita să-ţi spui rugăciunile. Aplicaţia include o colecţie numeroasă de rugăciuni şi acatiste dar şi un planificator cu alarmă, care îţi aminteşte ce rugăciune ţi-ai propus să spui, la ora şi data setată de tine.
Pe lângă toate acestea, aplicaţia mai conţine şi cele mai noi ştiri ale Arhiepiscopiei Argeşului (hramuri, pelerinaje, acţiuni ale Bisericii Ortodoxe, întâlniri şi vizite ale înalţilor prelaţi, evenimente de caritate organizate de instituţiile bisericii, regulamente noi dar şi colaborări cu alte rituri).
Te vei putea refugia, chiar dacă doar în imaginaţia ta, într-un loc plin de sfinţenie şi de istorie în care îţi vei putea spune în linişte rugăciunea.
Arhidiacon Caliopie Ichim
Consilier Economic și Construcții
Mănăstirea Curtea de Argeș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email