Riscă puşcăria pentru că a condus băut

Teribilismul îl va costa scump pe un tânăr din municipiul Curtea de Argeş, care a băut câteva pahare şi apoi a plecat la plimbare cu maşina. Acesta a fost oprit de poliţiştii argeşeni care i-au întocmit dosar penal, urmând să fie judecat pentru că s-a urcat băut la volan.
A.M., în vârstă de 20 de ani, a consumat mai multe pahare cu băuturi alcoolice, după care s-a gândit că n-ar strica să meargă la o plimbare cu maşina. Imediat acesta s-a urcat la volanul unui autoturism Dacia şi, fără să ţină cont de faptul că a băut, a călcat pedala de acceleraţie şi a plecat cu maşina pe drumurile publice din Curtea de Argeş. Însă, norocul nu a fost prea mult timp de partea tânărului şofer. În timp ce se deplasa pe Bulevardul Basarabilor, acesta a fost oprit de poliţiştii care supravegheau traficul rutier, care numaidecât şi-au dat seama că acesta este băut. Totodată, A.M. a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, poliţiştii l-au condus pe bărbat la Spitalul Municipal Curtea de Argeş pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. Rezultatul analizelor a indicat o alcoolemie de 1,10 grame la mie.
Acum, tânărul urmează să dea socoteală în faţa judecătorilor pentru faptul că a condus beat o maşină pe drumurile publice, punând în pericol atât viaţa lui cât şi a altor oameni. De asemenea, va suporta şi cheltuielile judiciare în valoare de 600 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email