Rezultatele examenului de bacalaureat la liceele din Curtea de Argeş

Luni, Ministerul Educaţiei a afişat rezultatele la examenul de bacalaureat din acest an. La Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” cea mai mare medie  fost 9,90 iar cinci elevi au fost respinşi, la Liceul Tehnologic Agricol „Constantin Dobrescu” cea mai mare medie a fost 8,60, 31 au fost respinşi şi doi nu s-au prezentat, la Liceul Tehnologic „Ferdinand I” cea mai mare medie a fost 9,06, 50 au picat iar patru nu s-au prezentat.

La Liceul Tehnologic Auto prima medie a fost 7,18 (trei elevi au luat examenul de bacalaureat), şapte l-au picat iar doi nu s-au prezentat. La Liceul Tehnologic „Regele Mihai I” prima medie a fost 7,30, 57 au fost respinşi iar patru nu s-au prezentat la examen. La Seminarul Teologic cea mai mare mare medie a fost 8,88, opt elevi au picat şi unul nu a fost la examen.

Anul trecut rezultatele au fost următoarele – la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” prima medie a fost 9,93, un candidat a fost eliminat din examen, iar 9 au picat, la Liceul Tehnologic „Regele Mihai” prima medie este de 8,91, unul a fost eliminat, 61 au picat, iar 23 au luat bacul, la Liceul Tehnologic „Ferdinand I” prima medie a fost de 9,35 şi au fost 28 de respinşi, iar la Auto 10 au picat şi doi nu s-au prezentat. Aici nu a luat anul trecut nimeni examenul de bacalaureat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email