Reținut de polițiști pentru că și-a bătut mama

O bătrână a fost bătută de fiul ei și a ajuns la spital, iar bărbatul a fost reținut de polițiști.

Marți seara, în jurul orei 21:00, polițiștii  piteșteni au fost sesizați prin 112 că, la o locuință de pe raza localității Albota, un bărbat de 45 de ani și-ar fi agresat mama, care are nevoie de îngrijiri medicale, se arată în comunicatul IPJ.
”Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Albota, care au preluat apelul, s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând atât victima, cât și persoana bănuită de săvârșirea agresiunii. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, a fost parcursă procedura privind evaluarea situației de risc, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă cea în cauză s-a opus emiterii acestuia”, potrivit IPJ Argeș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiuni de violență în familie. După administrarea probatoriului, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 februarie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email