Restructurările vor continua la F.C. Internaţional Curtea de Argeş: Vor fi daţi afară trei jucători


După meciul cu Steaua, jucătorii de la Internaţional Curtea de Argeş vor intra imediat în vacanţă, şi vor reveni pentru reluarea pregătirilor pe 8 ianuarie. În pauza competiţională, antrenorul Ştefan Stoica va propune conducerii despărţirea de trei jucători, dar şi aducerea unui mijlocaş la închidere. „Deja hotărârea mea este luată în privinţa jucătorilor de care ne vom despărţi, precum şi aducerea unui mijlocaş la închidere. Avem nevoie de un <închizător> înalt, deoarece mijlocaşii noştri sunt mai scunzi”, spunea Murinho Stoica. Unul din aceşti jucători este Izvoranu, care a plecat deja acasă după meciul cu Unirea Urziceni în care a greşit decisiv la ambele goluri marcate de Unirea, fiind schimbat în minutul 43.

Greşala lui Fane Stoica

Tehnicianul Interului, Ştefan Stoica, recunoştea că, după promovarea în Liga I, a făcut o mare greşeală: „Eu sunt primul vinovat pentru faptul că nu am avut încredere în tinerii noştri jucători cu care am promovat, şi am folosit fotbalişti cu nume, dar care ne-au dezamăgit. Este singura mea greşeală, dar de acum vom apela mai mult la jucători precum Gabi Matei, Chiricheş şi Ciucur. Hotărârea mea e luată în ce-i priveşte pe anumiţi fotbaliţti”, mai spunea Stoica.
Interul îl vrea pe Iulian Tameş
Aflat în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul Argeşului, Iulian Tameş, este dorit la F.C. Internaţional de Ştefan Stoica, şi în aceste zile vor negocia eventualul transfer al acestuia. „Tameş îmi place ca jucător; este foarte bun şi face ambele faze ale jocului foarte bine. Vreau să-i facem oferta de a veni la F.C. Internaţional”, a declarat antrenorul Interului de Argeş. 

Legea nescrisă cu pârleazul

Referitor la meciul cu Steaua din ultima etapă a turului, „Murinho” Stoica a amintit despre o lege nescrisă valabilă mai ales în fotbal: „Am simţit în ultimii 20 de ani pe propria-mi piele, următorul fenomen: atunci când crezi că ai sărit pârleazul şi nu mai ai probleme, atunci te afunzi şi o dai în bară… Aşa este acum şi cu Steaua; au ajuns tiptil-tiptil în fruntea clasamentului fără a juca foarte bine, şi acum cred că în meciul cu noi le va fi foarte simplu”.

Programul Interului

După meciul cu Steaua, jucătorii de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş au intrat în vacanţă. Antrenorul Fane Stoica va suna adunarea pentru reluarea pregătirilor pe 6 sau 8 ianuarie. Vor urma vizita medicală, 5-6 zile de pregătire la Piteşti, şi un cantonament la munte, la Poiana Braşov pentru 8 zile. Apoi, după două zile de repaus, lotul Interului va pleca în Antalya pentru cantonamentul extern. Până la startul returului care se va da pe 20 februarie, jucătorii grupării argeşene se vor pregăti la Valea Iaşului şi va mai susţine mai multe meciuri de pregătire.

Pa, Izvoranu!

Silviu Izvoranu a fost adus la F.C. Internaţional după începutul campionatului, pentru că Florin Popa s-a accidentat grav după meciul cu Dinamo. Se spera că Izvoranu îl va înlocui cu brio pe Popa, fostul jucător de la Oţelul, Poli Timişoara şi Dinamo având o vastă experienţă. Dar Izvoranu a dezamăgit prin prestaţiile sale mai mult decât modeste. În partida cu Unirea Urziceni, Izvoranu a avut o evoluţie penibilă, fiind practic coautor la ambele goluri ale campioanei. Ştefan Stoica l-a schimbat atunci în minutul 43, şi de atunci nu l-a mai luat în lot. Oficial s-a spus că Izvoranu este accidentat şi a plecat acasă pentru a se reface. El este întradevăr acasă, dar nu-i accidentat şi are şanse mici de a mai continua în retur la F.C. Internaţional Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email