Restricţiile de circulaţie vor ţine o lună de zile

Circulaţia pe anumite străzi a fost restricţionată la Curtea de Argeş din cauza lucărilor la reţeaua de apă. Astfel, dinspre sensul giraturiu de la Făgăraş spre Ivancea se circulă pe strada Eroilor şi apoi pe strada Valea Iaşului, iar dinspre Ivancea spre Făgăraş se circulă normal. Restricţiile au fost impuse pentru că se formau cozi de maşini în ciuda semaforului provizoriu pus la sensul giratoriu din Ivancea. Lucrările care se fac sunt la reţeaua de apă, iar constructorii trebuie să intre pe carosabil. Şoferii sunt sfătuiţi de Poliţia Rutieră Curtea de Argeş să respecte indicatoarele puse şi să circule cu viteză redusă.

„E un disconfort pe care ni l-am asumat, dar la finalul lucrărilor reţeaua de apă va fi schimbată şi sperăm să nu mai avem probleme cu avariile”, spune primarul Constantin Panţurescu.

Proiectul de reabilitare a reţelei de apă este pus în practică de o asociere de firme al cărei lider este KRANZ EUROCENTER. Acesta prevede reabilitarea a 16.522 metri de conducte de pe străzile  Victoriei cu străzile adiacente 1 Mai şi Ştefan cel Mare, Negru Vodă cu străzile adiacente Dumitru Norocea, Tudor Vladimirescu, Dumbrava, Viorelelor, Armand Călinescu, Traian, Bulevardul Basarabilor cu străzile adiacente San Nicoară, Episcop Ghenadie, Victor Ştefănescu, Matei Basarab, Mihai Bravu, Pompieri, Banu Mărăcine, Neagoe Vodă, Posada, Episcop Nichita şi strada Eroilor cu străzile adiacente Constantin Dobrescu Argeş şi 1 Decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email