Regal muzical la Centrul de Cultură și Arte

Duminică, sala de spectacole a Centrului de Cultură și Arte a fost pentru câteva ore cel mai frumos loc din Curtea de Argeș, în a doua seară a Concertului Coral de Crăciun ”Curtea Domnească”, manifestare organizată de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Primăria Curtea de Argeș și instituția gazdă.

Argeșenii au umplut sala și au asistat la un adevărat regal muzical. Au cântat Corul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, Corul Seminarului Teologic, Corul Orfeu al Centrului de Cultură și Arte, Filarmonica ”Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea iar spectacolul a fost desăvârșit de soprana Marta Sandu Ofrim, originară din Curtea de Argeș.

Spectatorii au vibrat o dată cu muzica și au aplaudat minute în șir artiștii. Marta Sandu Ofrim a ridicat sala în picioare și i-a făcut pe cei prezenți să se simtă ca la Opera Națională, acolo unde este solistă, lucru pe care l-a remarcat și IPS Calinic, prezent la concert. O seară minunată oferită argeșenilor, câteva ceasuri de frumusețe pură, în stare muzicală, colinde adevărate cântate frumos, o orchestră cu oameni pasionați și talentați și solista Operei Naționale care a cântat cu mult suflet și cu talentu-i binecunoscut pentru cei din orașul ei, așa a fost a doua seară a Concertului ”Curtea Domnească”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email