RECRUTARE PENTRU PROFESIA MILITARĂ

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Județean Argeș, activitatea de recrutare a tinerilorbăieţi şi fete, pentru învăţământul liceal militar.

Învățământul liceal militar este gratuit și are ca misiune pregătirea științifică și umanistă generală a elevilor prin studii de nivel liceal, pe filiera vocațională, în profilul militar, specializarea matematică-informatică.

Pentru anul de învăţământ 2022 / 2023, Ministerul Apărării Naţionale vine în întâmpinarea tinerilor (băieţi şi fete) din judeţul Argeș cu o ofertă educaţională generoasă în cadrul celor 5 colegii naționale militare, astfel:

  • Colegiul Național Militar ,, Dimitrie Cantemir”, Breaza, județul Prahova – 120 locuri;
  • Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu” , Craiova, județul Dolj – 120 locuri;
  • Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”, Alba Iulia, județul Alba – 120 locuri;
  • Colegiul Național Militar ,,Ștefan cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava 120 locuri;
  • Colegiul Național Militar ,,Alexandru Ioan Cuza”, Constanța, județul Constanța – 120 locuri.

Se pot înscrie candidaţii care sunt înmatriculaţi în clasa a VIII-a, care ulterior fac dovada promovării evaluării/ testelor naţionale şi care nu depăşesc vârsta de 16 ani împliniţi în anul desfășurarii concursului de admitere.

Termenul limită de înscriere  este de 25.03.2022.

                                                            

         ARMATA oferă ceea ce-şi doreşte orice tânăr aflat în momentul crucial, al alegerii drumului în viaţă, respectiv: educaţie gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă la finalizarea studiilor, posibilitatea de afirmare şi construirea unei cariere, un trai decent garantat de un venit sigur şi atractiv.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Argeș, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Argeș, situat în Pitești, strada Craiovei, nr. 150, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30- 16.30, marţi între orele 08.30-18.30, iar informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0248/215284.

          Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro și  pe paginile de socializare  http://www.facebook.com/RecrutareMApN sau http://www.facebook.com/Centrul Militar  Județean Argeș.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email