Record de clienţi la bazinul de înot

Zeci de persoane vin zilnic la complexul de nataţie din Curtea de Argeş, mai mulţi decât veneau în perioada de dinaintea pandemiei, când bazinul de înot a fost deschis câteva luni. Săptămâna trecută bazinul a  fost deschis între 10 şi 18, dar de luni, 2 august,  programul este de la 12 la 20. Administratorul complexului de nataţie, Marius Dinescu, spune că s-a luat această decizie ca să poată veni la bazin mai multă lume. „Am zis să aibă acces şi cei care lucrează şi termină programul după amiaza sau seara”, a spus acesta.

Vă reamintim că sunt reguli noi pentru accesul la bazin. La intrarea în complex angajaţii vor măsura temperatura celor care vor să intre, să nu depăşească 37,3. Apoi, înăuntru, în spaţiile comune dar nu în bazin, este obligatorie purtarea măştii de protecţie. „În ultimele reglementări scrie că între înotători trebuie să fie 12 metri, iar noi am decis ca la fiecare sfert de oră să poată intra câte doi bărbaţi şi două femei, ca să aibă timp să se dezechipeze şi să facă duş, să respectăm regulile de distanţare la vestiare. Ieşirea se va face eşalonat, ca şi intrarea”, ne-a declarat anterior Ioan Ghiţă, directorul Serviciului Public de Gospodărie, Serviciu care are în administrare bazinul. De asemenea, entru evitarea agolmerării se intră doar cu programare făcută la numărul de telefon 0771088138.

Tarifele au rămas aceleaşi

Tarífele sunt aceleaşi – pentru bazin 12 lei ora, 90 de lei abonamentul de 10 ore, 225 de lei abonamentul de 30 de ore, iar pentru bazin plus sauna 18 lei ora, 135 de lei abonamentul de 10 ore şi 330 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari tarifele propuse sunt – 8 lei ora la bazin, 60 de lei abonamentul de 10 ore, 150 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru bazin plus sauna tarífele pentru categoriile de mai sus sunt – 12 lei ora de bazin, 90 de lei abonamentul de 10 ore şi 225 de lei abonamentul de 30 de ore. Valabilitatea abonamentului de 10 ore este de două luni, iar a celui de 30 de ore de patru luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email