Reabilitarea străzilor Albești, Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea, scoasă la licitație

Primăria Curtea de Argeș a scos la licitație un contract pentru „Execuție lucrări „Reabilitarea străzilor Albești, Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea – în Municipiul Curtea de Argeş”. Conform sistemului electronic de achiziții publice, SICAP, valoarea estimată a contractului este de 8,072,803.93 lei, iar data licitației – 20 noiembrie 2023.

Valoarea estimată a contractului este constituită astfel – a) cheltuieli pentru construcții și instalații legate de construcții – 8.024.656,00 lei (fără TVA), b) cheltuieli pentru organizarea de șantier – 48.147,93 lei (fără TVA). Valoarea estimata a contractului de achiziție NU CUPRINDE suma aferenta cheltuielilor diverse și neprevăzute stabilita în bugetul proiectului respectiv suma de 96.295,87 lei (fără TVA), aceasta putând fi accesată, după caz, în situația în care sunt îndeplinite cerințele legale privind utilizarea acestor sume, se arată în anunțul licitației.

Cele trei străzi vor fi reabilitate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Contractul de finanțare pentru ” Reabilitare străzi: Albești, Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea, în municipiul Curtea de Argeș, județul Argeș”, a fost semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), iar suma alocată este de 9995669.62 lei. ”Este vorba despre Drumuri publice din interiorul localităților categoria III – lungimea 6,4 km. Include lucrări suplimentare: Alte lucrări de artă”, conform situației prezentate de MDLPA.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email