Răduţ este în coproprietate Steaua – Inter!

Preşedintele clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Emanuel Marinescu, spune despre transferul jucătorului Mihai Răduţ la Steaua: „Suma de transfer nu este de un milion de euro, ci mai mică. În schimb, suntem coproprietari cu Steaua ai jucătorului, şi în cazul unui transfer în străinătate al lui Răduţ, clubul nostru va primi un procent. Sumele acestui transfer şi ale procentului sunt confidenţiale”. Surse autoritate din interiorul clubului argeşean susţin că suma de transfer este de 750.000 de euro, iar procentul pentru o eventuală plecare în străinătate a jucătorului este de 25%.

Vineri seara, jucătorii au primit banii

Vineri seara, după al doilea antrenament al zilei, jucătorii lui Ionuţ Badea şi-au primit salariile pe ultima lună. Miercuri, lotul celor de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş va pleca într-un cantonament de 16 zile în Austria, unde vor susţine cinci meciuri de pregătirie cu adversari puternici precum Partizan Belgrad, Saturn Moscova şi Videoton.

Antrenorul Badea despre Mihai Răduţ

„Mă bucur pentru Răduţ că a ajuns la Steaua. Este o satisfacţie penrtu clubul nostru că a dat loturilor naţionale doi jucători tineri. Răduţ are reale perspective şi calităţi de a ajunge în fotbalul mare din Europa, şi trebuie să confirme la Steaua, evoluţiile bune pe care le-a avut la Internaţional”, spunea despre Răduţ, antrenorul Ionuţ Badea.

Vor veni 7 jucători la Internaţional Curtea de Argeş

Lotul pe care antrenorul Ionuţ Badea îl are acum la pregătiri este subţiat valoric, dar mai ales numeric prin plecarea jucătorilor Răduţ, Viera şi Kone, precum şi renunţarea la şapte fotbalişti: Pampea, Abiodun, Blay, Vezan, Stoianof, Zăgrean şi Raţiu. „Avem un nucleu de 17 jucători, şi vom aduce în aceste zile şase sau şapte, pentru a avea dubluri pe posturi. Dacă până miercuri, când lotul va pleca în cantonament în Austria, nu vor veni la echipă toţi cei pe care îi dorim, îi vom aduce în partea a doua a stagiului de pregătire”, spunea preşedintele Emanuel Marinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email