Rata șomajului în județul Argeș a ajuns la un nivel minim record – 2,85%!

(P)În Argeş, rata şomajului a atins un minim istoric, potrivit conducerii Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă  (AJOFM) Argeş. Astfel, conform directorului AJOFM, Nicolae Bădescu, „o astfel de rată scăzută a șomajului nu a mai fost înregistrată niciodată”. Este un rezultat firesc al măsurilor luate de Guvern pe baza programului de guvernare al PSD.

„Numărul angajaților în Argeș a depășit 160.000. În același timp, numărul șomerilor a scăzut la cote istorice, dovadă că economia este pe drumul cel bun iar creșterea economică este solidă. Același lucru se întâmplă și în celelalte județe ale țării.

Investițiile publice – în special prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și din fonduri europene sau din alte programe finanțate de stat, facilitățile fiscale acordate firmelor, programele de stimulare a creării de noi firme și, implicit, de noi locuri de muncă – toate acestea și alte măsuri similare au condus România pe drumul unei performanțe economice care se transpune și în creșterea nivelului de trai al cetățenilor”, a declarat senatorul Șerban Valeca, președinte al PSD Argeș și vicepreședinte al Senatului României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email