Rata de incidenţă a îmbolnăvirilor de Covid la Curtea de Argeş – 0,34 la mia de locuitori

Ministerul Sănătăţii a publicat luni analiza epidemiologică pe judeţe pentru începerea anului şcolar. Potrivit acesteia, la Curtea de Argeş rata de incidenţă este de 0,34 la mia de locuitori, astfel încât în municipiu se aplică scenariul verde conform căruia elevii merg la şcoală cu respectarea strictă a măsurilor de prevenţie.

„Criteriul epidemiologic în baza căruia unitățile/instituțiile de învățământ stabilesc unul dintre cele 3 scenarii este rata incidenței cumulate, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1000 de locuitori”, se arată în comunicatul Ministerului Sănătăţii. Scenariul 1 prevede „participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție”.

La Piteşti rata de incidenţă este de 0.50, la Câmpulung 0,88 iar la Mioveni 0,59. În cominele din zona Curtea de Argeş situaşia este următoarea – Albeştii de Argeş 0,50, Arefu 0,43, Băiculeşti 1,17, Cepari 0,48, Cicăneşti, Ciofrângeni şi Corbeni 0,00, Domnelti 0,32, Tigveni 0,29, Şuici 0,44, Valea Danului şi Valea Iaşului 0,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email