Raportul de activitate al primarului pe anul trecut

”Anul 2022 a fost un an în care am continuat dezvoltarea oraşului. Punem în centrul preocupărilor noastre calitatea vieții, cheia dezvoltării sănătoase a unui oraș, un obiectiv fundamental care trebuie să se regăsească în tot ceea ce facem. Ca de fiecare dată, echipa și conducerea primăriei au analizat, planificat și ierarhizat proiectele de dezvoltare, resursele financiare de care putem beneficia, zonele în care de investițiile propuse se vor bucura cât mai mulți cetățeni”, scrie primarul Constantin Panțurescu în raportul său de activitate pe anul trecut, raport publicat zilele trecute pe site-ul Primăriei. Raportul conține o sinteză a activităților Primăriei și a instituțiilor subordonate. ”Vă asigur că eforturile noastre comune pentru creșterea calității vieții vor avea rezultatele așteptate. Nu se poate realiza nimic spectaculos peste noapte, dar cu o abordare constructivă și cu decizii înțelepte putem pune bazele unei dezvoltări durabile. Asta se face zi de zi în administrația publică locală și considerăm că suntem pe drumul bun”, mai scrie primarul.

În 2022 au fost adoptate 155 Hotărâri ale Consiliului Local

Tot din raportul edilului aflăm că ”o atribuție importantă a întregului aparat de specialitate o constituie fundamentarea proiectelor de acte normative adoptate sau emise de autoritățile locale, precum și susținerea materialelor în plenul ședințelor de consiliu local. În anul 2022 au fost adoptate un număr de 155 Hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Curtea de Argeș. De asemenea s-au emis 1504 dispoziții cu caracter nominal sau general. Acțiunile întreprinse în anul 2022 au vizat toate sectoarele de activitate din sfera admnistrației publice locale, respectiv investiții de interes local, asistență socială, educație, sănătate, cultură, tineret, sport, protecția mediului, dezvoltare urbană, evidența populației, administrarea domeniului public și privat al municipiului, servicii de utilitate publică, activități de administrație social-comunitară”.

Constantin Panțurescu mai spune în raportul său – ”Voi lupta mereu pentru dezvoltarea orașului și voi avea o preocupare continuă în ceea ce privește folosirea eficientă a banului public, precum și ducerea la bun sfârșit a proiectelor mari, care vor aduce beneficii uriașe orașului. Mulțumesc cetățenilor pentru sprijin și încredere și doresc să îi asigur de întreaga mea implicare, muncă și onestitate, pentru atingerea obiectivului principal, și anume, dezvoltarea comunității noastre”.

One thought on “Raportul de activitate al primarului pe anul trecut

  1. Vorbe-n vânt, nu degeaba suntem orașul în care ce se construia ziua, se dărâma noaptea! PIC știe de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email