Raportul administratorilor societății a fost făcut public. Ce planuri are Electroargeș pentru anul acesta

Raportul administratorilor Electroargeș SA pentru 2022 a fost dat publicității zilele trecute, iar documentul face o sinteză a activității și a rezultatelor obținute anul trecut, și prevede planurile de dezvoltare pentru acest an.

”În anul 2022 prioritatea societății Electroarges SA a constituit-o susținerea și achitarea datoriilor comerciale către furnizori și a obligațiilor fiscale curente către bugetele statului, precum și dezvoltarea proiectelor existente și de noi proiecte. Societatea a cunoscut o stabilitate financiară care i-a permis modernizarea construcțiilor existente, din care finalizate în suma de 10.695.606 lei și în curs de finalizare în suma de 1.133.795 lei”, se arată în raport.

Societatea a continuat colaborarea cu Steinel Electronic SRL, Haier Tech SRL și Cer Cleaning Equipment SRL în producția de repere injectate din mase plastice. Produsele realizate în 2022 au fost livrate atât pe piață externă, cât și pe cea internă, unde s-a încercat consolidarea poziției că firmă producătoare de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodăresc, aparate profesionale de uz semiindustrial și hotelier, echipamente industriale și de repere/subansamble destinate producătorilor industriali. La export principalele piețe de desfacere au fost: Germania (aspiratoare), Slovacia (aspiratoare) și Franța (aspiratoare și incubatoare).

Colaborări noi cu firme mari

”În anul 2023 se va extinde gama de produse destinate Arctic, (…) și gama de produse destinate grupului Haier, prin punerea în fabricație de noi repere injectate din mase plastice și subansamble. În anul 2023 se va extinde gama de produse destinate grupului Fuchs, prin punerea în fabricație de noi repere injectate din mase plastice. De asemenea, în anul 2023 vor fi prioritizate și implementate următoarele proiecte: Producția aspiratoarelor marca Electroarges cu noul design și evaluarea posibilității de a introduce în piață aspiratorul EA industrial”, conform documentlui citat.

Pentru acest an, societatea are un previzionat de vânzări cu o cifră de afaceri totală în valoare de 93.000.000 lei, ceea ce înseamnă o creștere de 22,50% față de cifra de afaceri aferentă anului 2022.

La finalul anului trecut numărul total al angajaților la Electroarges SA a fost de 177 salariați, din care: – 121 persoane angajate cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată; – 47 persoană pe perioadă determinată; – 9 persoane angajate cu contract de muncă suspendat (7 persoane creștere copil și 2 persoane – funcție electriva). – 9 persoane angajate cu contract de munca suspendat (7 persoane creștere copil și 2 persoane – funcție electivă).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email