Proxeneți reținuți de polițiști

Patru bărbați, bănuiți de proxenetism, au fost ridicați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, în urma efectuării a cinci percheziții. După administrarea probatoriului, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore.

Marți, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, constând în determinarea sau înlesnirea practicării prostituției, pe raza municipiului Pitești, și au reținut patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 14 iunie, polițiștii de investigații criminale piteșteni au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiți. Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate două telefoane mobile, suma de aproximativ 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

Cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email