Proxenet reţinut de poliţişti

Poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 32 de ani, acuzat că a „determinat” 3 femei să practice prostituţia.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung, informează IPJ Argeş.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2014-2020, bărbatul ar fi determinat trei femei, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, să practice prostituția, în țări precum Germania și Austria, activitate de pe urma căreia ar fi obținut sume de aproximativ 270.000 de euro și peste 200.000 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, de pe raza municipiului Câmpulung, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email