Promisiune neonorată de 2 ani. Lângă magazinul Vidraru, aceleaşi dale sparte şi aceeaşi mizerie.

În urmă cu doi ani autorităţile locale promiteau că zona de lângă magazinul Vidraru va fi curăţată şi amenajată corespunzător. Un spaţiu central, destul de mare, pe care şi-l dispută SC Vidraru şi Primăria, a ajuns un maidan cu dale sparte, mizerabil, care nu poate fi folosit. Degeaba au fost puse câteva flori firave, căci imaginea unui loc din centrul oraşului regal este la fel de urâtă. Reprezentanţii administraţiei locale spuneau că zona va fi transformată, şi se discuta dacă să fie parcare acolo sau altceva. Şi acum, la doi ani distanţă, suntem tot la stadiul de discuţii.

Problema este că cel mai mare magazin din Curtea de Argeş de dinainte de 1989, Vidraru, aparţine societăţii cu acelaşi nume, iar reprezentanţii acesteia spun că zona urâtă despre care scriam mai sus le-ar aparţine. În acelaşi timp, oficiali din Primărie susţin că situaţia e neclară, şi că terenul ar fi domeniu public.

Până la rezolvarea disoutelor legate de proprietate, terenul este aşa cum îl ştiu toţi cei care trec prin zonă, o pată neagră pe imaginea şi aşa destul de şifonată a oraşului regal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email