Proiectul Molivişu, DJ 703 G, care scurtează cu 70 de km drumul de la Sibiu spre Transfăgărăşan – teme pentru Cseke Attila, ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice

Joi,  Cseke Attila, ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, vine într-o vizită în județul Argeș. „Vom discuta şi de proiectele neterminate din Argeş. O altă temă va fi legată de susţinerea proiectelor argeşene de perspectivă, mai ales cele pe care le-am început pe marea infrastructură. Vom discuta şi privind lucrările de apă, canalizare şi gaze din judeţ. Mai sunt localităţi în Argeş ce nu au apă, altele care nu au terminat proiectele de introducere a canalizării. Vom capacita şi Compania Naţională de Investiţii, aflată în subordinea ministerului Dezvoltării. Voi vorbi să se dea drumul la documentaţia blocată pe la Biodiversitate la Ministerul Mediului legat de proiectul staţiunii de la Molivişu, proiect cunoscut până la cel mai înalt nivel. Sunt nişte funcţionari ce blochează nişte lucruri pe acolo şi nu este OK. Proiectul a primit avize de la toate ministerele, însă cineva îl blochează la Mediu”, a declarat deputatul  Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, pentru financiarpress.ro, despre discuţiile care vor avea loc.

Unul dintre foştii directori ai Electroargeş, Gigi Olteanu, îi face deputatului câteva sugestii. „Îl rog pe dl.Miuțescu, angajat la Electro pe semnatura mea, să discute neapărat DJ 703 G, pe care vecinii din Vâlcea îl asfaltează pâna la anul de la Jiblea la limita jud. Vâlcea, 13 km, bani europeni/buget stat. Adică mai mare prostie nu se poate, să vină turiștii lin pănă-n Ianculești Argeş, unde 3 km au rămas prăfuiți apoi 5 km iar asfaltați până-n Şuici, apoi Bangladesh până-n Cicănești, iar asfalt până-n Curtea de Argeş. Ăsta e drumul care scurtează cu 70 km accesul turiștilor occidentali cate vin de la Sibiu, la Călimănești stânga, Curtea de Argeş (70 km mai puțin injurături lipsă, prestigiul refăcut. Brătienii bucuroși că Ene Brătianu, Vătaful Plaiului Loviștei, cu sediul la Șuici se vede onorat). Miuțescu ar reveni în sondaje, prilej mai mare nu are”, a scris Gigi Olteanu pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email