Proiect internațional RESTART la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă”

La Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” a reînceput tradiționalul proiect cu participare internațională, după o pauză cauzată de pandemie.

”Am avut șansa să sărbătorim ziua de 1 iunie în cel mai potrivit mod pentru o școală cu elevi geniali: recunoașterea valorii ei la nivel internațional.

După o pauză nedorită de trei ani, am revenit, mai energici și cu inima deschisă ca niciodată. Și mai convinși că, printre adevărurile de necontestat ale vieților noastre de profesori, ar trebui să existe unul cu forța unei legi: dați o sarcină unor studenți geniali și vă vor lăsa fără cuvinte.

Proiectul nostru RESTART a început astăzi și dorința noastră arzătoare este să transformăm titlul său într-un talisman norocos pentru CNVV-ul nostru internațional, readucând vremurile bune

Mulțumiri speciale tuturor elevilor implicați, părinților lor, Comitetului Internațional de Proiecte și, desigur, partenerului nostru de încredere, Liceo Scientifico „Manfredo Fanti” din Carpi, Italia”, a anunțat prof. dr. Ileana Popescu pe facebook.

Proiectul are loc în perioada 31 mai-4 iunie, iar la ”Vlaicu Vodă” au venit șase copii și un profesor de la Liceo Scientifico Manfredo Fanti din Carpi, Italia. Deschiderea  a avut loc miercuri, iar în programul celorlalte zile sunt excursii, workshopuri de Arts și Science, competiții sportive, etc.

Proiectul beneficiază, în tradiția sprijinului oferit chiar de la început, din 2007, de suportul esențial, de apreciat, al conducerii școlii, reprezentate, din toamna anului 2021, de prof. Cristina Păltineanu și de prof. Gabriela Pătru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email