Programul Zilelor Municipiului Curtea de Argeş

În perioada 9 – 15 august se va desfăşura o nouă ediţie a Zilelor Municipiului Curtea de Argeş. Astfel, cu acest prilej, municipiul nostru va fi gazda unor concerte de muzică populară sau uşoară precum şi a altor manifestări culturale interesante.
Potrivit programului stabilit de organizatorii, vineri, 8 august, pe scena amplasată la Stadionul Municipal, va avea loc un prim concert susţinut de CRBL şi Simona Nae, urmând ca doar o zi mai târziu să urce pe scena băieţii de la trupa Alb & Negru şi Ralfo.
Recital folcloric susţinut de Petrică Mîţu Stoian
Duminică, 11 august, va fi ziua rezervată iubitorilor muzicii populare, care  vor avea ocazia să îl revadă la Curtea de Argeş pe îndrăgitul interpret Petrică Mîţu Stoian. Acesta va susţine un recital extraordinar alături de grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Argeşului” al Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” şi ansamblul folcloric „Doruri Muscelene”.
Luni, 12 august, vor cânta la Curtea de Argeş DJ Rynno şi Morris, iar marţi, 13 august, vor urca pe scenă Ami şi Celia.
Ca în fiecare an, în cadrul Zilelor Municipiului, se va desfăşura şi o nouă ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi”. Astfel, miercuri, 13 august, la cea de-a XXX- a ediţie a Festivalului, va avea loc un spectacol muzical – coregrafic susţinut de ansambluri folclorice din ţară, dar şi formaţii din Brazilia, Venezuela, Mexic, Coreea de Sud, Ţara Galilor, Moldova, Bulgaria, Georgia, Turcia şi Franţa.
Nu va lipsi din programul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului nici Târgul Meşterilor Populari, care va fi amplasat în zona Mănăstirii Curtea de Argeş în perioada 12 – 15 august şi la care vor participa meşteri populari din toate colţurile ţării. Argeşenii vor putea admira şi cumpăra de aici diferite obiecte şi produse artizanale, cum ar fi vasele de ceramică sau obiecte cioplite în lemn.
Ediţia din acest an Zilelor Municipiului se va încheia joi, 15 august, cu spectacol incendiar dedicat argeşenilor de toate vârstele, susţinut de soliştii Ghoerghe Iordăchescu şi Mitică Tavă, formaţia Long Road şi nu în ultimul rând Connect-R şi trupa sa de dansatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email