Programul de lucrări al Serviciului Public, gata în proporţie de peste 90%

În aceste zile Serviciul Public de Gospodărie finalizează programul de lucru pe acest an. Conducerea Serviciului spune că peste 90 la sută din lucrările programate a fi realizate în acest an sunt gata, iar ce a rămas va fi gata la începutul anului viitor.

Zeci de kilometri de străzi asfaltate, mii de panseluţe plantate, sute de copaci curăţaţi şi mii de gropi astupate, cam acesta este bilanţul unui an de muncă la Serviciul Public de Gospodărie Comunală din Curtea de Argeş. Directorul Serviciului spune că programul de lucrări pe care Consiliul Local l-a aprobat pentru acest an este aproape gata.

„Programul formaţiei străzi este aproape gata, mai avem strada Vasile Lupu pe care o pregătim astfel încât să fie asfaltată în primăvară, în rest am făcut cam tot e aveam în program”, spune Ioan Ghiţă.

Lucrările care au fost programate a fi realizate anul acesta la Curtea de Argeş sunt gata în proporţie de aproape sută la sută, susţine directorul Serviciului Public.

„Doar strada Vasile Lupu, mai e de asfaltat iar programul nostru de lucrări e făcut peste 90la sută%”, a precizat directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală.

Strada Vasile Lupu este celebră la Curtea de Argeş prin faptul că aici sunt locuinţele celor mai mulţi dintre şefii Poliţiei Municipale, va fi asfaltată complet în primăvara anului viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email