Programul complet al Zilelor Municipiului Curtea de Argeş

Primăria Municipiului Curtea de Argeș, Consiliul Local și Asociația Cuturala Autentic Fest  prezintă Zilele Municipiului Curtea de Argeș 2018, între 10 și 15 august, pe Platoul Sălii Sporturilor, la Stadionul Municipal din Curtea de Argeș. Vă așteptăm cu muzică bună, dance și folclor tradițional și internațional, terase îmbelșugate cu cărnuri aromate, vinuri și bere rece, parc de distracții pentru cei mici și cei mari și cel mai mare târg de produse tradiționale.

Ziua de vineri, 10 augus,t va debuta cu un regal folcloric transmis în direct de către Etno TV, prezentat de îndrăgita moderatoare Adriana Ștefan de la Etno TV și transmis pe postul cu renume, pe scenă urcând:

 – Mariana Cimpoiaşu

 – Făniță Modoran

 – Nicoleta Iancu 

 – Alin Gabriel Matei 

 – Geta State

 – Graţian Badescu

– Haiducii Vlăsiei

– Mădălina Lupu

– Neta Soare

– Marcela Fota

– Ansamblul de dansuri populare-Marcel Velea

– Ansamblul de dansuri populare-Mihai Ilie 

 Seara pe răcoare încingem atmosferă cu SPEAK!

 Ziua de sâmbătă va fi dedicată în special copiilor și adolescenților.

Celebra trupă de teatru pentru copii HOCUS POCUS TRULALA vine cu un  program artistic deosebit, spectacole de animație, mascote uriașe, picioroange, kinder disco și petrecere pentru copii, după care ne distrăm în familie cu indragitul ION DE ROMÂNIA, cu un program CONCURS de KARAOKE.

Marea surpriză a serii pentru cei mici va fi LINO GOLDEN, seara fiind încheiată cu un super concert NOAPTEA TÂRZIU.

Deschidem ziua de duminică tot cu multă distracție pentru copii,  HOCUS POCUS TRULALA revenind cu spectacole de animație, mascote uriașe, picioroange, kinder disco și petrecere pentru cei mici, după care avem parte de un regal folcloric alături de îndrăgiții artiști Valentin Sanfira, Georgel Nuca și Maria Constantin.

Seara pe răcoare ne distrăm în familie cu program de karaoke alături de îndrăgitul Ion de România, după care trupa MANDINGA va încinge la maxim seara de duminică.

Luni, 13 august, avem o zi specială dedicată iubitorilor de folclor- “FESTIVALUL INTERNAȚIONAL FOLCLORIC CARPAȚI” ediția a-XXXV-a își va deschide porțile, spectacolul continuând cu un program folcloric susținut de cele mai îndrăgite și talentate tinere artiste ale momentului- OLGUȚA BERBEC ȘI VLĂDUŢA LUPAU- cu invitații lor.

Marți, 14 august, legendara trupă a anilor ’80 -AZUR ne va încânta cu șlagăre nemaipomenite, după care recitalul frumoasei și talentatei cântărețe MIRA îi va încânta pe adolescenți, iar MEGARECITALUL PROCONSUL va încinge iar atmosfera la maxim în Curtea de Argeș.

Încheiem seara pe tonuri de clubbing cu DJ Killer și MC Darius.

Miercuri, 15 august, în zi de mare sărbătoare, petrecem alături de Denisa Profin, Georgiana Baciu, D.S.A, IL IN, Maria Elisa Voicilă, Violeta Popa, Nicolae Datcu, Valeria Arnăutu, Trupa Prometeu,  NICOLETA  OANCEA  BAND,  după care  încheiem glorios cu un MEGARECITAL ANTONIA!!!

Pe lângă toate aceste surprize, vor fi prezenți zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, grătare, cărnuri aromate, preparate proaspete și gustoase, produse tradiționale românești, dulciuri, plăcinte, cozonaci, ciocolată de casă, turtă dulce, înghețată, gogoși, clătite, kurtos kalacs, nu vor lipsi nici meșterii populari prezenţi la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramică, hand-made, produse textile, marochinărie,etc.

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, mașinuțe tamponabile, carusele, carturi, tobogane gonflabile, piscine cu bile, iar pentru părinţi organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece ca gheața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email