Programul complet al „Crăciunului Inimilor” în perioada 20 – 22 decembrie

Crăciunul nu este atât despre deschiderea cadourilor, cât despre deschiderea inimilor noastre. Din casă în casă, din inimă în inimă, dintr-un loc în altul, căldura Crăciunului ne aduce pe toți mai aproape.
”Crăciunului Inimilor” se organizează pe platoul din fața Sălii Municipale de Sport (lângă Stadion), în perioada 20 – 22 decembrie 2019. Un târg specific sărbătorilor de iarnă, cu produse tradiționale pentru masa de Crăciun, dulciuri, decorațiuni, brânzeturi, băuturi calde, seri tematice dedicate familiei și activități de divertisment. Programul evenimentelor organizate la Curtea de Argeș:

Vineri, 20 decembrie:

Prima zi a evenimentului va fi reprezentată de show-uri culinare pentru pregătirea mesei de Crăciun după rețete străvechi autentice românești, respectând tradițiile populare.

Mai multe echipe de bucătari din zona Argeșului se vor întrece în pregătirea preparatelor specifice sărbătorilor: caltaboși, tobă, lebăr, cârnați, pomana porcului, mușchi, slănină, sarmale etc.

Produsele rezultate se vor regăsi în coșurile ce vor fi oferite familiilor cu posibilități materiale reduse pentru a le împlini bucuria sărbătorii de Crăciun.

În această zi, spectacolul va fi asigurat de:

– Ansamblul Folcloric Posada
– Grupul Folcloric Haiducii Vlădicii
– Taraful din Banat și Carmen Ienci
– Recital Cristina Turcu Preda

Sâmbătă, 21 decembrie:

Se va organiza un târg de Crăciun cu produse specifice pentru masa de sărbători: produse tradiționale, brânzeturi, afumături, cozonaci, turtă dulce, dulciuri, decorațiuni și produse handmade, textile de iarnă etc.

Program artistic:

– Grupul Nemuritorii
– Turneul Național de Colinde cu Aurel Moldoveanu și Valentina Manole în deschidere
– Concert Sonny Flame

Duminică, 22 decembrie este ziua dedicată copiilor, cu venirea și întâmpinarea lui Moș Crăciun
La Curtea de Argeș, Moș Crăciun va sosi cu trăsura, pe centrul municipiului către platoul din fața Sălii de Sport și va fi însoțit de spiriduși și alte personaje de poveste.

Moș Crăciun va oferi cadouri copiilor prezenți la eveniment și vor fi oferite și cadourile strânse în cadrul campaniei “CUTIA CU DARURI”

Programul zilei este completat de:
– trupa Ceata lui Zâmbilici
– grupuri de copii ce vor colinda
– Recital Georgiana Baciu
– Spectacol de Crăciun
– NICOLETA OANCEA BAND

”CUTIA CU DARURI” Campania de strângere de cadouri

Vrei să îl ajuți pe Moș Crăciun și anul acesta? Fii și tu Moș Crăciun!
Dacă ai un obiect, o jucărie sau orice altceva ce ar putea aduce bucurie în preajma Sărbătorilor de iarnă, te rugăm să le pui într-o cutie și să o aduci la Bradul de Crăciun din Curtea de Argeș, în perioada 16 –22 decembrie.
Cadourile pot să conțină produse neperisabile, rechizite școlare, haine, dulciuri și jucării! Avem rugămintea să le adăugați în cutii, pe care să menționați vârsta copiilor cărora le sunt destinate cadourile!

Campania vizează copiii ce provin din familii cu posibilități materiale reduse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email