Programări online, prin aplicația Stailer, la saloanele din Pitești și nu numai

O vizită la salon este mereu o idee bună dintr-o mulțime de motive. Salonul poate reprezenta locul în care te simți cel mai bine, să apelezi la o nouă schimbare sau să te întâlnești cu cea mai bună prietenă. Pentru a-ți rezerva locul mai repede, poți face programări online prin aplicația Stailer.

Stailer a lansat recent aplicația care îi ajută pe toți clienții să își facă o programare la salon în timp util. Poate ești la muncă și nu reușești să suni la recepție sau nu ai timp să te deplasezi la salon pentru a te programa. În acest caz, poți să intri pe site-ul Stailer sau să îți faci o programare prin aplicație. Aplicația este foarte ușor de folosit și nu trebuie să plătești pentru descărcarea ei sau pentru programare.

Lista cu orașele în care sunt înscrise saloane depășește numărul 30, așadar de aproape oriunde din România te poți programa. Dacă vrei o programare coafor Pitesti, lista este deschisă pentru toți clienții! Vei putea vedea toate saloanele care oferă acest serviciu în Pitești și nu numai. În plus, poți apela la servicii pentru femei, dar și pentru bărbați.

Obține rezervarea locului înaintea celorlalți clienți!

Poți face o programare prin aplicatia Stailer mai repede decât o pot face cei de la recepție. În doar câteva minute te poți programa simplu și ușor, fără să aștepți la telefon verificarea locurilor disponibile. În acest fel, obții mai repede rezervarea locului și beneficiezi de serviciul dorit, la salonul dorit.

Programările se fac la data și ora stabilite de tine. Fie că folosești site-ul sau aplicația, vei avea aceeași pași de urmat. Prima pagină a site-ului și a aplicației conțin datele necesare pentru a te programa. Va trebui doar să introduci informații precum serviciul de care ai nevoie, zona în care dorești programarea, genul tău, iar mai apoi data și ora. Printre aceste date poți doar să navighezi, fără să te programezi imediat. În acest fel descoperi mai repede stilistul sau salonul potrivit nevoilor tale.

Descarcă gratuit aplicația și folosește-o de oriunde te-ai afla

Aplicația Stailer este gratuită și permite efectuarea programărilor de oriunde te-ai afla. Nu mai este necesar să intri pe laptop sau PC, ci doar să o descarci de pe App Store, Google Play sau App Gallery. După ce ți-ai făcut cont, vei putea naviga printre cele peste 1000 de saloane și stiliști.

În contul tău rămân toate programările pe care le-ai efectuat, iar în acest fel le vei putea repeta. La următoarea programare la același salon și serviciu nu mai trebuie să îl cauți din nou, ci doar să intri în cont și să o repeți. Toate aceste posibilități sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Stailer urmărește revoluționarea constantă a programărilor la salon, astfel încât clienții să frecventeze centrele de înfrumusețare. Fără să fie necesar să întrebi prețul sau să refuzi programarea, pe site vei avea toate aceste informații la dispoziție. Pentru alte informații poți accesa live chat-ul sau e-mailul support@stailer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email