Profeţiile lui Mitică


Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a lăudat evoluţia Argeşului în meciul de la Timişoara, cu toate că echipa lui Cornel Penescu a pierdut cu 1 – 2. Corleone cunoaşte bine situaţia Argeşului şi a demonstrat încă odată că este o „Mama Omida” a fotbalului românesc.

„La Timişoara, Argeşul a avut mare ghinion”

Aţi văzut meciul F.C. Timişoara – F.C. Argeş?
– Sigur că l-am văzut. Argeşul vostru a avut mare ghinion; d’asta a pierdut… Mi-a plăcut jocul echipei, şi dacă nu existau acele greşeli în apărare, puteau chiar să câştige cele trei puncte.
Este bine sau este rău că F.C. Argeş are în lot doar doi jucători străini?
– Este bine pentru fotbalul românesc faptul că patronul Cornel Penescu a adoptat această politică de a se baza pe jucători foarte tineri din curtea proprie. Aşa a făcut şi Craiova, numai că echipa lui Mititelu a fost „arsă” rău de arbitrii…
Credeţi că Argeşul are resurse să urce în clasament?
– Cu siguranţă. F.C. Argeş va termina acest campionat pe locul 6.
Pe ce vă bazaţi când spuneţi asta?
– Am mai multe argumente: Ionuţ Badea este un antrenor de mare viitor, probleme financiare nu sunt la echipă, tinereţea lotului, jocul de pase şi posesie foarte bună.

„Badea este un antrenor de mare valoare”

Ce lipseşte Argeşului pentru a ataca titlul de campioană?
– Câteva investiţii mari pentru a aduce câţiva jucători de mare valoare.
În urmă cu aproape patru ani, l-aţi văzut jucănd într-un meci la Piteşti pe Cristi Tănase şi aţi spus că va ajunge la lotul naţional…
– Înseamnă că mă pricep la fotbal, nu? L-am văzut atunci prima dată şi mi-am dat seama că are „stofă” de mare jucător. Şi uite că nu m-am înşelat.
Acum mai este vreun jucător tânăr care îl va urma pe Tănase?
– Există, dar nu vi-l spun.
Despre antrenorul Ionuţ Badea ce părere aveţi?
– Am mai spus, este un antrenor de mare viitor. Penescu a făcut o mutare extraordinară când l-a pus antrenor. Badea are caracter, este „citit”, a jucat la cel mai înalt nivel fiind campion cu Dinamo, şi nu în ultimul rând, este piteştean de-al vostru, lucru important pentru F.C. Argeş în primul rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email