Produsele ARGCOMS, la NATO Charity Bazaar la Bruxelles

Produsele societății ARGCOMS din Curtea de Argeș sunt cunoscute în toată lumea, datorită calității și autenticității lor. Obiectele de ceramică, globulețele, costumele tradiționale și multe altele au fost prezente la multe târguri internaționale, iar în noiembrie vor fi expuse la o activitate filantropică a NATO, la Bruxelles.

”Organizația NATO e cunoscută ca fiind cea mai puternică alianță politică și militară din lume, având o contribuție semnificativă la crearea și menținerea unui climat de securitate atât pe mapamond în ansamblu cât și în spațiul geografic al țărilor membre.

Promovarea valorilor comune și a obiectivelor de securitate pentru toate țările membre este asigurată și de desfășurarea unei game largi de activități având un obiect de activitate diferit decât cel specific domeniului politic sau al acțiunilor militare”, se arată în invitația semnată de reprezentantul militar al României la NATO și UE, general-locotenent Vasile Toader, invitație primită de ARGCOMS.

”Dintre acestea, NATO Charity Bazaar, activitate cu specific filantropic ce are loc anual la Cartierul General al NATO, se distinge ca fiind cel mai important eveniment destinat strângerii de fonduri financiare destinate susținerii unor cauze caritabile și umanitare deosebite.

Anul 2022 ne dă șansa de a demonstra încă odată că România este un membru de încredere al alianței, un participant activ și semnificativ, iar eforturile țării noastre cumulate cu cele ale țărilor participante vor conduce la buna desfășurare a activităților de colectare a fondurilor necesare pentru sprijinirea proiectelor de caritate înscrise în program.

Având în vedere renumele ARGCOMS și calitatea produselor pe care le oferiți, vă adresez invitația de a vă alătura Reprezentanței Militare a României la NATO și UE în eforturile noastre filantropice și în acest an calendaristic. Astfel, vă propun că, în echipă, să promovăm produse reprezentative purtând marca ARGCOMS prin participarea la „NATO Charity Bazaar 2022″, campanie ce se va desfășura în luna noiembrie 2022 la cartierul General al NATO din Bruxelles, Belgia”, se mai arată în invitația primită de societatea din Curtea de Argeș.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email