Procurorul Nicorina Magraon a ieşit la pensie

Doi procurori şi un judecător au fost eliberaţi din funcţie după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de pensionare, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Printre altele, preşedintele a semnat  un „decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş a doamnei Nicorina Magraon – pensionare”, se arată în comunicat.

Începând cu 1 ianuarie 2015, Nicorina Magraon a fost prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, potrivit Hotărârii luate pe 11 decembrie de Curtea Superioară a Magistraturii. Nicorina Magraon mai fusese procuror la Parchetul de la Curtea de Argeş câţiva ani, după care a plecat la Direcţia Naţională Anticorupţie, Structura Teritorială Piteşti. Mandatul său de prim procuror a fost de trei ani, până la 1 ianuarie 2018.

Nicorina Magraon a participat la concursul organizat anul trecut pentru un nou mandat de prim procuror, dar nu a obţinut punctajul necesar. Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş are, de la 1 ianuarie, un nou prim procuror, pe Maria Valentina Băltăreţu, care vine de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email