Procurorul Nicorina Magraon a ieşit la pensie

Doi procurori şi un judecător au fost eliberaţi din funcţie după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de pensionare, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Printre altele, preşedintele a semnat  un „decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş a doamnei Nicorina Magraon – pensionare”, se arată în comunicat.

Începând cu 1 ianuarie 2015, Nicorina Magraon a fost prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, potrivit Hotărârii luate pe 11 decembrie de Curtea Superioară a Magistraturii. Nicorina Magraon mai fusese procuror la Parchetul de la Curtea de Argeş câţiva ani, după care a plecat la Direcţia Naţională Anticorupţie, Structura Teritorială Piteşti. Mandatul său de prim procuror a fost de trei ani, până la 1 ianuarie 2018.

Nicorina Magraon a participat la concursul organizat anul trecut pentru un nou mandat de prim procuror, dar nu a obţinut punctajul necesar. Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş are, de la 1 ianuarie, un nou prim procuror, pe Maria Valentina Băltăreţu, care vine de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email