Problema lipsei plăcuțelor de identificare a blocurilor din Curtea de Argeș, soluționată

Marţi, 28 mai 2013, la iniţiativa domnului deputat Mircea Drăghici, o echipă formată din 12 reprezentanţi ai Organizaţiei de Tineret a PSD Curtea de Argeș a început inscripţionarea blocurilor ale căror plăcuţe de identificare lipseau ca urmare a termoizolării acestora. Acţiunea a continuat şi ieri, şi va avea loc şi la începutul săptămânii viitoare. După prima zi au fost inscripţionate 36 de scări din 21 de blocuri ce se află în cartierul Progresu.
Această problemă a fost semnalată atât de autorităţile publice din Curtea de Argeş cât şi de cetăţeni şi reprezentanţii mass – media, deoarece întârzierea în cazul unor intervenţii de urgentă ale SMURD şi Ambulantei se datorau lipsei plăcuţelor de identificare a imobilelor de locuinţe.
Deputatul PSD Mircea Drăghici a transmis mulţumiri tinerilor din Organizaţia de Tineret PSD Curtea de Argeş implicaţi în acţiunea de inscripţionare a blocurilor din Curtea de Argeş ale căror plăcuţe de identificare lipseau. „Mă bucur că, împreună cu tinerii din Organizaţia de Tineret a partidului nostru, am putut rezolva situaţia semnalată de dl. Hiru Marian, Şeful Serviciului Ambulanţă din Curtea de Argeş, referitoare la lipsa plăcuţelor de identificare a blocurilor din municipiu”, a afirmat deputatul PSD Mircea Drăghici.
În măsura în care echipajele de ambulanţă întâmpinau dificultăţi în găsirea adreselor la care le era solicitat ajutorul, pacienţii erau cei care aveau de suferit, fiind nevoiţi să aştepte un timp mai mare până la sosirea ambulanţei la domiciliul acestora.
„Acordarea ajutorului medical specializat în cel mai scurt timp este un lucru deosebit de important pentru ca pacienţii aflaţi în suferinţă să aibă şanse cât mai bune de recuperare. Dincolo de cadre medicale bine pregătite, pentru ca intervenţia serviciului de ambulanţă să fie eficientă, trebuie înlăturate acele impedimente care pot îngreuna activitatea echipajelor medicale, iar lipsa plăcuţelor de identificare reprezenta o problemă la a cărei soluţionare suntem bucuroşi că am putut participa”, a menţionat deputatul PSD de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email