Problema de pe strada mea by Didi Dumitrescu. Zeama oribilă care curge din maşina de gunoi

MAREA PROBLEMĂ a străzilor municipiului Curtea de Argeş!!!!! Maşina de gunoi din care curge o zeamă oribilă şi care lasă în urmă mirosuri pestilenţiale (fără să exagerăm deloc). Pe bună dreptate, toată lumea este indignată, oripilată, disperată. Cu greu am suportat şi noi mirosurile lăsate în urmă de sinistrul vehicul (şi nu am stat în zona decât câteva minute). Bălţile de suc de gunoi fermentat lăsate în urmă de maşină sunt reale focare de infecţie şi principalul motiv pentru care acum, în plină vara, cetăţenii care locuiesc în apropiere de pubele nu-şi pot aerisi casele. Dâra de lichid infect lăsată în urmă de maşina de gunoi face că întreg municipiul Curtea de Argeş să pută efectiv ca o hazna. Cerem autorităţilor să ia URGENT măsuri! Atât cât ne pricepem la inginerie, sugerăm montarea sub această maşină a unei cuve colectoare pentru lichidul puturos care se scurge de aici (sau poate există o altă soluţie…). Credem că se poate…

Ce zic argeşenii

Valerica Vali – Oare se va rezolva vreodată problema asta care persistă de ani de zile? Suntem condamnaţi la mirosuri insuportabile, la infecţii etc, să se procedeze de urgenţă la o licitaţie în care o firmă oarecare de salubritate poate să ne asigure transportul gunoiului menajer în condiţi optime de civilizaţie. ATENŢIE, DOMNULUI PRIMAR! AŞTEPTĂM REZULTATE RAPIDE”

Lavinia Elena – Să veniţi aici, pe Banu Mărăcine, să vedeţi cum se strânge în parcare o baltă imensă cu această minunată zeamă!”

Ana-Maria Stoica – Am semnalat această problema în repetate rânduri însă fără fără niciun rezultat. Sper că împreună ne va fi mai uşor!”

Ce zic autorităţile

Contractul pentru „Delegarea serviciului de colectare a deşeurilor municipale, transportul deşeurilor, precum şi operarea şi întreţinerea Centrului Zonal de Management intregrat al deşeurilor Curtea de Argeş şi Costeşti, în judeţul Argeş” a fost atribuit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Servsal Argeş societăţii Financiar Urban SRL din Piteşti. Aceasta va fi cea care va colecta şi transporta gunoiul din Curtea de Argeş, sperăm că în condiţii civilizate, spun repezentanţii administraţiei publice locale.

 

Didi Dumitrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email