Problema de pe strada mea by Didi Dumitrescu. La trecerile de pietoni nu sunt rampe de acces!

Știați că la majoritatea trecerilor de pietoni de pe Bulevardul Basarabilor nu există rampe de acces? Motiv pentru care atât persoanele cu dizabilități cât și mămicile care își plimbă copiii în cărucior au realmente probleme atunci când traversează. Trotuarele se termină brusc iar dificultatea este practic sporită din cauza faptului că imediat după bordură există acele mici șanțuri de drenaj. Nici măcar trecerea de pietoni din fața Primăriei nu e prevăzută cu asemenea rampe. Mai sunt și situații în care există rampă doar pe o parte a trecerii de pietoni, dar situațiile în care trecerea de pietoni este prevăzută cu rampe pe ambale părți sunt destul de rare. Din fericire,toate trecerile de pietoni care traversează străzile perpendiculare pe Bulevard sunt prevăzute cu astfel de rampe. Cât ar costa ca la toate trecerile de pietoni de pe Bulevard să fie amenajate rampe de acces? (Mulțumim, Cristina Trascan! Mulțumim, Florea Ionuț Ștefan!)

Ce zic argeşenii

Silvia Tudor –  La trecerile de pietoni nu ar trebui oare să fie și un stâlp de lumină?? Întreb doar, pentru că seara sau dimineața când se întunecă nu se văd pietonii.

Stefan Mocanu  Un alt aspect legat de trecerile de pietoni este ca nu se respectă codul rutier, nu se parchează la cel puţin 25 de metri. Autorităţile au schimbat anul acesta marcajele, aşa cum prevede legea, dar degeaba…..nimeni nu respectă legea. Poate dacă poliţia şi-ar face treaba cum trebuie şi autorităţile ar monta indicatoare……apropo, domnule Dabija, ce se mai aude cu locurile de parcare cu plată?!

 

Didi Dumitrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email