Problema de pe strada mea by Didi Dumitrescu. Copiii înoată în noroi ca să meargă la şcoală

Probleme mari pe o stradă fără nume din Curtea de Argeș. Strada este adiacentă străzii Râmnicu Vâlcea și nu a fost inclusă în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.  Îi mulțumim Marinei Eliza Milca-elevă de liceu-care ne-a semnalat aceste probleme și ne-a transmis imagini de la fața locului. Iată mesajul ei:

 “Bună dimineața!Poate acum, când s-a schimbat domnul primar, reușește să ne pună și nouă o bucățică de asfalt pentru a putea merge la şcoală curaţi pe încălțăminte și nu plini de noroi. Strada Râmnicu Vâlcea are o străduță, singura din toată zona care nu este asfaltată. Stăm să ocolim fiecare râuleț care ar trebui să curgă pe șanț și nu pe drum. Nu este foarte mare străduța dar este imposibil după o asemenea ploaie să mai urci și cu mașină. Apelăm la ajutorul dumneavoastră, dacă ne puteți ajuta să vadă asta domnul primar. Va trimit eu și poze făcute azi dimineață la 7:30 atunci când toți elevii mergeau la școală. Mulțumim și o zi bună!”

Cereţi asfalt!

Cel care se ocupă cu asfaltarae străzilor din Curtea de Argeş este Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC). Directorul acestuia, Ioan Ghiţă, spune că strada despre care vorbeşte Marina Eliza ar putea fi inclusă în programul de lucrări al SPGC pentru anul viitor. „Cred că cel mai bine ar fi ca cetăţenii care locuiesc acolo să facă o solicitare la Primărie, să ceară să fie asfaltată strada. Cererea va fi discutată în Consiliul Local, noi o introducem în programul pe 2017 şi o asfaltăm la anul”, ne-a spus Ioan Ghiţă.

 

Cetăţenii trebuie să facă o petiţie, în care să menţioneze şi numerele caselor de pe stradă şi să o depună la registratura Primăriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email