Problema de pe strada mea by Didi Dumitrescu.Asfaltarea s-a făcut de mântuială pe strada Poştei!

Din fericire, strada Poștei din Curtea de Argeș a fost asfaltată prin PIDU (Planul Integrat de Dezvoltare Urbană) acum puțin timp. Din păcate, unele lucrări au fost făcute de mântuială, așa cum reiese din sesizarea unei concitadine care ne-a semnalat prin e-mail problema apărută pe strada respectivă, chiar în dreptul imobilului în care aceasta locuieşte. Iată mesajul doamnei Călina Sorescu: 

 “Bună ziua! Sper ca prin intermediul dvs. problema de pe strada Poștei va fi rezolvată de cei abilitați să facă asta. Este a treia oară când canalele cad, după cum se observă în poze… de fiecare dată au fost reparate dar fără simț de răspundere.

 Nu cred că este posibil ca după 1 an de când s-a asfaltat să arate în halul acesta.

Vă rog tare mult să trimiteți acest mesaj și pozele celor responsabili… din câte am înțeles cei la firma Delta. Cu stimă,”

Stimată doamnă,  va mulțumim că sunteți alături de noi. Sperăm ca autoritățile să nu rămână indiferente în fața acestei probleme și să ia măsurile care se impun cât mai repede posibil. Noi am sesizat această problemă și pe Civic Alert.

Primăria a răspuns Asociaţiei Civic Alert astfel – „Prin adresa (…) am solicitat constructorului SC Delta Construct ACM 93 SRL Bucureşti reparaţia de urgenţă a căminului menajer situat la adresa menţionată deoarece lucrările sunt în garanţie.

 

Didi Dumitrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email