Prinţul Nicolae şi soţia lui au lăsat lumânările de cununie la Mănăstirea Curtea de Argeş

Marţi, la Mănăstirea Curtea de Argeş s-au aflat prinţul Nicolae şi soţia lui, Alina Maria. Cei doi au fost însoţiţi de părinţii Alinei, şi au lăsat la Mănăstire lumânările de cununie, iar după slujbă Nicolae şi Alina au depus buchete de flori la mormintele regilor din Mănăstire.

În Catedrală au au fost câteva zeci de credincioşi care i-au aplaudat pe cei doi la ieşire şi le-au urat casă de piatră.

Nepotul regelui Mihai I, Nicolae, nu l-a uitat nici pe străbunicul său, regele Carol al doilea, al cărui sicriu se află într-o capelă din curtea Mănăstirii din 2012. Nicolae şi soţia sa au pus flori şi la sicriul lui Carol al doilea. Ultima oprire a prinţului Nicolae şi a soţiei sale a avut loc la Necropola Regală, acolo unde au lăsat flori pe mormintele regelui Mihai şi Reginei Ana. Alina Maria a pus pe mormântul Reginei buchetul ei de mireasă.

Nicolae şi Alina au povestit cât de emoţionaţi au fost la nuntă şi le-au mulţumit românilor pentru că i-au simţit alături de ei. „ A fost emoţionant şi am simţit că românii sunt alături de noi. Le mulţumim din suflet pentru asta”, au spus cei doi. Tinerii vor petrece luna de miere în România. „Este o surpriză, vom petrece 18 zile, luna de miere aici, în România.”, a mărturisit Nicolae. El a mai spus că s-a bucurat „foarte mult” că la nuntă i-a fost alături sora sa, şi că a fost „trist” că restul familiei a lipsit.

Duminică după-amiză, la Biserica “Sfântul Ilie” din Sinaia, nepotul Regelui Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, s-a cununat cu Alina Maria Binder, slujba fiind oficiată de un sobor de preoţi condus de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email