Primăria nu ştie cui a subcontractat lucrarea de asfaltare Delta ACM

„În mod normal, primăria ar trebui să ştie cine e subcontractantul sau cine sunt subcontractanţii în cazul lucrării de asfaltare. Primăria ar trebui să fie informată cu privire la aceste lucruri”, crede primarul Nicolae Diaconu.
La sfârşitul săptămânii viitoare, dacă nu apare nicio contestaţie la licitaţia pentru dirigenţia de şantier pentru proiectul de asfaltare, primarul ar putea semna ordinul de începere a lucrărilor. „Nu am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru că trebuie să existe un diriginte de şantier care să supravegheze lucrările”, a mai spus Diaconu.
Licitaţia pentru dirigenţia de şantier a fost câştigată de SC Alpha Design, iar atribuirea s-a făcut zilele trecute. Administraţia locală trebuie sa aştepte 10 zile pentru eventualele contestaţii, după care, dacă acestea nu sunt depuse,va fi semnat contractul cu dirigintele de şantier, abia pe urmă fiind dat ordinul de începere a lucrărilor pentru marea asfaltare. Tot primarul a declarat anterior că pentru proiectul de asfaltare constructorul este obligat să angajeze peste o sută de persoane din Curtea de Argeş dar şi că are posibilitatea de a subcontracta o parte din lucrări. Oricum, a precizat edilul, nu există pericolul de a se pierde milioanele de euro alocate pentru asfaltare. „Se poate încheia un act adiţional cu prelungirea perioadei în care este implementat proiectul, iar asfaltarea se poate face până în 2015”, a mai spus Nicolae Diaconu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email